Cześć wszystkim!
Mam pytanie, które pewnie przewinęło się tu już nie raz, ale chciałbym zebrać najświeższe info, bo widzę, że Bybit wprowadził ostatnio sporo nowych opcji dla Polaków. Chodzi mi o to, jak najwygodniej wpłacić pieniądze na Bybit – zarówno złotówki, jak i euro czy dolary. Przeglądałem ich stronę i widzę, że jest kilka metod: BLIK, przelew bankowy, karta, aplikacja ZEN, a nawet jakieś płatności przez banki typu Alior czy mBank. Tylko nie do końca wiem, która opcja jest najszybsza, gdzie są najmniejsze prowizje i czy trzeba mieć już zweryfikowane konto, żeby w ogóle coś wpłacić.
Portal Beatcoin.pl poleca: Zarejestruj się na ByBit i odbierz ekskluzywne bonusy + zniżkę na prowizje!
Odblokuj ekskluzywne nagrody o wartości do 5030 USD i otrzymaj zaproszenia na ekskluzywne wydarzenia! Dodatkowo otrzymasz dożywotnią zniżkę na prowizje.
Zastanawiam się też, czy ktoś z Was korzystał z tych nowych opcji wpłaty PLN – czy rzeczywiście działa to bez problemu i środki pojawiają się od razu? Jak wygląda sprawa z przelewami – czy trzeba czekać kilka dni, czy raczej wszystko idzie sprawnie? No i czy ktoś testował wpłatę kartą – czy to faktycznie takie szybkie, czy lepiej jednak wybrać coś innego, żeby nie przepłacać na prowizjach?
Jeśli ktoś ma doświadczenie z wpłatami na Bybit i może podzielić się praktycznymi wskazówkami, na co uważać i co się najbardziej opłaca, będę mega wdzięczny. Jak wpłacić pieniądze na Bybit, żeby nie narobić sobie problemów i nie przepłacić? Dzięki z góry za odpowiedzi!
2 odpowiedzi na forum
Hej! Wpłata na Bybit to teraz naprawdę bułka z masłem, zwłaszcza dla osób z Polski. Najszybszą i najwygodniejszą opcją według mnie jest BLIK – wpisujesz kod z aplikacji bankowej, potwierdzasz transakcję i dosłownie po chwili masz środki na koncie. Prowizja jest niewielka, a całość trwa dosłownie minutę, więc jeśli zależy Ci na czasie, to najlepszy wybór. Jeżeli chcesz wpłacić większą kwotę i nie chcesz płacić za szybkość, przelew bankowy (np. SEPA dla EUR) wychodzi najtaniej, ale musisz się liczyć z tym, że czasem trzeba poczekać dzień czy dwa na zaksięgowanie. Karta kredytowa to opcja dla niecierpliwych żeby wpłacić pieniądze na giełdę Bybit – środki są od razu, ale prowizja potrafi być wyższa. No i pamiętaj, że do każdej wpłaty musisz mieć zweryfikowane konto, więc lepiej to ogarnąć wcześniej.
Powodzenia!